Notre Dame

Även om jag är atesis gillar jag att besöka stora katedraler när jag är på resande fot. Det smärtar att se bilderna från Paris nu ikväll. Jag har bara lyckats besöka Notre Dame en gång och det var ganska många år sedan.

Det är intressant att se att alla brandsläckarexperter vaknar till igen. I somras var alla experter på skogsbränder och nu haglar kritiken på paris brandförsvar på diverse nätplatser. Experterna tycker att man minsann borde vattenbomba med helikoptrar och man tycker det är konstigt att inte brandbilarna kör fram till den brinnande katedralen (som faktiskt ligger på en ö). Jag för min del är övertygad om att brandmästarna i Paris vet vad man kan och inte kan göra när ND brinner. Scenariot lär finnas ”planer” för.

Till middag idag blev det bacon och ägg och intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Notre Dame

  1. Susanne Baartman says:

    Hi Tommy, just visited your English website and turned to here for your newest entries. I was shocked to find out the Notre Dame was burning, such a beautiful building. It lasted so many years, nearly 900. And endured several ordeals, the World Wars for example. Hope they are able to rebuild it…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *