Tillbaks till stekpannan

Idag släppte jag in stekpannan i matlagningen igen. Eller snarare stekpannorna. En för kyckling och en för halloumi. Till detta åt jag en stor klick vitlökssmör.

Intagen blev

Fick en fråga om vikten. Den har gått åt fel håll… Lite oklart varför men några saker jag ”förändrat”. Jag har rört på mig betydligt mindre än de senaste åren. Efter loppet i New York har jag bara sprungit ett par tre gånger. Jag har också druckit ganska mycket sockerfri läsk. Cola Zero, Trokadero Zero och DrPepper Zero. Om det spelar roll eller ej vet jag inte. Nu ska det bli betydligt mindre av detta i sommar. Ramlösa eller kranvatten.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tillbaks till stekpannan

 1. Tobias says:

  Jag dricker precis som dig mycket Cola Zero, 1-2 burkar om dagen. Jag har alltid tänkt det är bättre än dricka 150-300 kalorier som det är i 1-2 vanliga Coca Cola. Men vet inte om det faktiskt triggar mitt sug för godis/chips och dylikt mer? Jag är hopplös när det kommer till godis och inte alls lika strikt som dig tyvärr. Så ska också byta till ramlösa eller vanligt citronvatten.

  Ligger du fortfarande på minus-kalorier jämfört med ditt BMR de flesta dagarna? Nu är du ju väldigt mycket lättare än när du började din resa.

  Ska gå in i strikt LCHF-period nu för kickstarta en viktnedgång och komma igång med bättre rutiner.

  Kämpa på Tommy.

 2. Anna says:

  Det ser ut som viktnedgången skedde under en ganska begränsad period och att du varit tämligen viktstabil i övrigt. Hände det något när du drog ner på osten?

 3. Anna says:

  *ViktUPPgången

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *