Fasta

Nu kommer det bli lite int om matbilder de närmaste dagarna… Jag har tänkt försöka mig på en 5-dagarsfasta. bara vatten och kanske kaffe 5 dygn. Så här långt går det bra. Jag har ju egentligen inte fastat mer än vag brukar då jag bara äter en gång om dagen. Vi får se hur det känns i morgon. Jag förmodar att jag kan bli lite hungrig.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

8 Responses to Fasta

 1. Lady says:

  Oj, det låter tufft! Lycka till!

 2. M says:

  Det brukar vara värst de två första dygnen..sen blir man nästan hög:)
  Hur går det med vikten förresten? Länge sen du visade den.

 3. Tänk på att du behöver salt varje dag.

  • Tommy says:

   Saltar vattnet lite. Det finns i mineralvattnet jag dricker men lägger till lite, Jag är inte superaktiv så jag svettas nog inte ut lika mycket salt som normalt.

   /Tommy

 4. Katerina says:

  Fasta är coolt! Om man aldrig fastat förut så kan det bli en av livets mest spännande upplevelser som kan jämföras med en riktig äventyr, en resa inåt. Det är häftigt att inse att man kan gå utan mat i flera dagar och det gör inget, man äter inte upp sin näste och matfixeringen sakta avtar. Jag har gjort några 5-dagars fastor mån-fre. Den första dagen kan vara svår för då förväntar sig kroppen mat på vissa tider så man får distrahera sig lite. Ta lite havssalt så går det lättare. Efter ett par dagar rullar den av sig själv. Den femte dagen vill du kanske inte avbryta den…

  • Tommy says:

   Ja, det är lite coolt att man faktiskt överlever utan mat… Jag kör ju normalt i princip alltid 24-timmarsfasta så småätandet under dagarna är jag ändå inte van vid.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *