Äntligen lite mat

Då var jag klar.

Drygt 120 timmar. Sen avslutade jag fastan med biff och vitlökssmör.

Jag tycker det gått bra. Har inte haft speciellt besvärligt med hunger eller ”energibrist”. Men som sagt, det är ju rätt tråkigt… Jag gillar att både äta och laga mat. Jag kommer kanske köra 3-5 dagar igen någon gång. Kanske köra 48-timmar lite löpande. Dvs äta varannan dag. Det kanske kan funka? Men nu blir det lite vanligt ätande ett tag. I alla fall till efter jul.

Jag åt även lite ost och fläsksvål under kvällen så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Äntligen lite mat

  1. Robert says:

    Grymt jobbat!
    Blev inspirerad av dig så jag laddade ner samma app till telefonen. Är inne på 4:e dygnet nu och allt känns rätt, nästan som att man inte vill sluta. Funderar även på hur jag ska göra när jag bryter fastan…48 timmar låter som ett bra alternativ! Hur reagerade din kropp när den fick bränsle igen? Något man ska tänka på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *