Långhelg

Min jobbkalender råkade vara ganska tom i morgon så jag passar på att ta en dag ledigt. Hösten/vintern kommer bli ganska hektisk då vi kör en hel del projekt som drar mycket tid. Byte av lönesystem och införande av ett system för utbildningar och utbildningsadministration. Som lite av en systemnerd har jag naturligtvis fingrarna i alla syltburkar på en gång… Men i morgon alltså lite ledigt… Ska försöka få lite städat i lägenheten men en och annan figur ska nog kanske målas också.

För en gångs skull blev det lite lunch idag. Vi gick till den ”nya” foodtrucken ganska nära jobbet. Lite lax, ägg och majonnäs.

Till middag idag blev den stekt biff i tärningar med lök och ett helt paket Blue Castello.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Långhelg

 1. Rune P says:

  Så du tänkte missa Alphaspels invigning i Örnsberg 1 November?

  • Tommy says:

   Japp, missar den. Har faktiskt aldrig besökt Alphaspels ”permanenta” butik. Köper (för mycket) från dem och besöker deras butik när de är på konvent. Sveriges absolut bästa spelbutik på nätet. Beställer jag före ca 15 en dag har jag grejerna med posten 50m från lägenheten dagen efter. Alldeles för smidigt…

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *