Viktuppgången fortsätter

I morse vägde jag strax över 87. Kanske blev lite mycket ost och vatten igår. Annars vet jag inte riktigt vad det kan bero på. Kanske är så att midsommarens ”höga” intag av kolhydrater fortsätter spöka.

En annan konspiratorisk tanke är att jag faktiskt börjat väga mer sedan jag bytte batterier i vågen. Dessutom gick fett% ner och muskel% upp… Förmodligen ett sammanträffande men man kan ju alltid skylla på vågen. Bara ingen kommer och säger att den med svaga batterier vägde för lågt… 🙂

Får köra lite tuffare i veckan så får vi se om det vänder.

I Säffle pratades det lite om en mätare för att mäta både blodsocker och ketoner så en sådan har jag beställt. När den dyker upp ska jag börja experimentera lite. Ska bli spännande.

Idag var jag mätt från helgen ända fram till kvällen då jag pillade i mig en massa baby bels (5st), fyra köttfärsbiffar (totalt 250g) och ca 100g Lallerstedts Bearnaisesås.

Intagen blev då:

 

Nu ska jag sätta mig och skriva ordentligt på rapporten från Säffle. Hoppas bli klar ikväll, annars blir det på onsdag. När Kostdoktorn säger att jag rapporterar från Säffle måste jag ju leva upp till det… 🙂

/Tommy

This entry was posted in Mat - Köttfärs, Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Viktuppgången fortsätter

  1. Mimmi says:

    VÄG dig inte, släng den dj-a vågen, MÄT i stället midjemått och andra mått om du tycker det är intressant, Vågar skapar bara stress i livet.
    /Mimmi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *