Makrill

Idag på vägen hem från jobbet blev jag av någon anledning sugen på makrill i tomatsås… Det var väldigt länge sedan jag åt det så det blev två burkar och ett gäng ägg.

Även idag knaprade jag lite parmesan och torkad skinka.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Makrill

  1. Glenn says:

    Hej Tommy

    Makrill är grymt gott

    Jag tänkte på det att koka ägg i en Crock-Pot Express multi-cooker , den har ju en steam funktion som är rätt bra. Du har ju en sån och det man kan göra är att riva bort locket på äggkartongen, sen kan man fylla Crock-Pot Express multi-cooker , med så många kartonger som det får plats och då har man ägg så man klarar sig.

    För att få lätt skalade ägg, så ska äggen stå några dagar för att få ned PH värdet på dom och då blir skinnet i ägget lättare att ta bort med skalet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *