Gräsbeteskött

Idag fick jag syn på Coops nya paketering där det på några paket står att det är gräsbete som gällt för korna. I Sverige har det alltid varit ganska vanligt med gräsbeteskött även om det sällan marknadsförts så. Men nu har alltså Coop börjat märka ut detta.

Jag köpte nätfärs som jag gjorde burgare av. På dessa lade jag ost och avocado.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to Gräsbeteskött

 1. Iris Persson says:

  Börjar det inte bli dags för en viktkurva? Troligtvis väger du tresiffrigt med den mängd kalorier du stoppar i dej. Halvalindha gör sin andra resa, dags för dej också! Så otroligt tråkiga inlägg nuförtiden, förstår inte vad du över huvud taget gör på kostdoktorns sidor, du har verkligen ingenting att tillföra.

  • ah says:

   Iris- så otroligt tråkigt inlägg du gjort, man kan undra vad du gör på dessa sidor. Du har verkligen ingenting att tillföra- du behöver lite mer fett och bli lite gladare.

  • Tommy says:

   Jag vet inte om mina inlägg är mycket tråkigare än de varit de senaste 10 åren. Väldigt ofta är de korta och beskriver bara vad jag äter. Då och då blir det lite längre.

   Om du inte tycker att bloggen tillför något är det helt frivilligt att följa den.

   Förstår inte vad du menar med det du säger om Kostdoktorns sidor? Jag är inte aktiv där alls.

   Ja, vikten ligger på tresiffrigt fortfarande… Det har jag aldrig hymlat med…

   Det är jättekul att följa Lindha och det är roligt att hennes andra resa går bra. Min går lite trögare…

   /Tommy

 2. Olle says:

  Iris – att du ens nämner kalorier visar att det inte är mycket du förstått hos varken Kostdoktorn eller här hos Tommy. Och tycker man en blogg är tråkig är det väl bara att låta bli att läsa den?

 3. hemul says:

  Kalorier är högeligen intresssant. Och det vet kostdoktorn också. Men att Tommy skulle äta så himla mycket sådana är ett väldigt märkligt påstående. För en man i sina bästa år är väl runt 2000 kcal knappast mycket. Det är DET som gör det märkligt att Tommy inte går ner utan faktiskt t.o.m. har gått upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *