Ytterligare plus på vågen

Jag har fått väldigt mycket kul feedback på min rapport från Säffle. Både här och på Facebook samt via mail. Riktigt kul att så många gillar det jag skriver och säger. Mitt språk är kanske inte alltid det mest litterära och jag snubblar på tangentbordet utan att se det ibland. Jag tänker ofta samtidigt som jag pratar eller skriver och då kan det bli lite konstigt…

Ytterligare en dag med ökad vikt. Jag har fortfarande lite svårt att förstå hur det kommer sig. Nu är jag tom över 50%-sträcket. Nåja det ordnar sig väl antar jag. Jag ska försöka skrämma liv i en annan våg och se om det är vågen som blivit konstig. Jag ”känner” mig inte tyngre än vanligt, snarare tvärt om…

Idag var det lite after work på uteservering. Efter att jag fått veta att det lokalodlade (nåja, VImmeby) lammet var slut blev det Caesarsallad utan krutonger istället.

Aningen lite mat för mi så när jag kom hem blev det lite ost, några korvar och aningen färdig bea. En Caesarsallad är i fettsnålaste laget för att mätta om man inte ätit något på 24 tlmmar.

Intagen blev till sist i alla fall:

/Tommy

This entry was posted in Hemsidan, LCHF, Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ytterligare plus på vågen

 1. Farmor kaisi says:

  Hej Tommy, jag har oxå haft oförklarlig aptitökning med följande viktökning. Fick undran om det kunde vara en släng av insulinresistens o råd om att äta både krom o zink som ju hjälper insulinet att göra sitt jobb. Detta test pågår just nu i mig o jag tycker att det hjälper! Du kan ta reda på om det här kan vara nåt för dig oxå att prova. Annars har ju du skrivit då o då att du har börjat promenera o därmed kanske börjat få muskler som ju väger mera, så det är isf därför som du har ökat i vikt med. Obs, jag är bara en enkel glad amatör i dessa frågor. Lycka till hur som helst!

  • Tommy says:

   Jag tror inte det är muskler som spökar. Jag går egentligen mindre nu än tidigare. Innan jag börjar rota mer i det kör jag på som vanligt ett tag. Ska läsa på lite om mineralerna du nämner.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *