Entrecote

Idag blev det två stora fina skivor entrecote. Jag serverade med en stor (100g) klick vitlökssmör.

Jag har under dagen försökt få till min krönika till nästa nummer av LCHF-magasinet men hur jag än vänder och vrider på den så blir den halvpolitisk och det vill jag egentligen inte. Naturligtvis är det svårt att undvika situationen samhället befinner sig i men med den takt saker händer nu kommer krönikan kanske vara helt ”fel” om några veckor när tidningen är ute… Så jag kommer nog försöka hålla den lite mer ”neutral”… Eller inte…

Nåväl, intagen idag blev efter ägg till frukost och entrecoten till middag:

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Entrecote

  1. rup2 says:

    Ödmjukhet är kanske led(bud)ordet just nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *