Rubiks kub

Som gissades i kommentarerna till gårdagens post så har jag köpt mig en Rubiks kub.

En kollega berättade för några år sedan när han började hos oss att han hade lyckats klara kuben på 1:41. Sen har jag då och då pikat honom och bett om demonstration men det har jag aldrig fått någon. Efter att ha sett The Speedcubers på Netflix tänkte jag att det var dags…

Mitt första mål kommer vara att lösa den utan att tjuvtitta på dragen som behövs. Sen ska jag under 5 minuter och därifrån försöka komma under 1:41… 🙂 Det är sedan en bit kvar till under 4 sekunder (3,78 sekunder) som rekordet ligger på nu. Det är naturligtvis helt galet snabbt.

Till middag idag blev det i princip samma som igår men betydligt mer parmesanost.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *