Skräpfilm!

Jag har alltid gillat historien om Robin Hood och nu har det dykt upp en ny film på temat…

Attans vilken skitfilm. Det är sällan jag sågar filmer då jag ofta i alla fall se se något positivt i dem men denna var nog en av de sämre filmerna jag sett. Man har på ett riktigt dåligt sätt försök modernisera historien lite men framför allt har man helt förstört någon slag koppling till ”trovärdig” historiebeskrivning. Allt bara känns fel. Konstiga kläder, byggnader, vapen och människor. Undvik!

Nåja… Middagen idag blev fläsksida som verkar vara en ny pryl på Coop.

Helt ok även om den ser sjukt trist ut.

Jag åt även lite ost framför ovan nämnda film så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *