Räksallad och långlopp

Idag blev det räksallad på Härlig Pasta till lunch.

Jag lunchade med en gammal kollega som är aningen besatt i löpning. I helgen kom hon tvåa i ett lopp på drygt 16 mil. 100 miles… Varvbana på 1,1 mil… strax över 20 timmars löpning. Helt galet. Hon tipsade mig om en dokumentär på UR (https://urplay.se/program/211780-lopning-som-religion) där man följer ett lopp i New York. 3100 miles (nästan 500 mil). Man springer 5,649 varv runt ett kvarter. Rekordet ligger på 40 dagar, 9 timmar, 6 minuter och 21 sekunder och hålls av en finsk löpare.

Till middag blev det biff med vitlökssmör.

Intagen blev efter lite lagrad gréve

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *