Oannsonserad paus…

Sorry, blev en liten oannonserad paus i veckan. Ingen fara med mig alls frisk som en nötkärna. Det har dock varit galet mycket att göra på jobbet i veckan. Vi har släppt på alla våra butiker i vårt nya lönesystem och vårt nya system för schema/bemanning. Med så många nya användare och nya processer blir det lätt lite ”konstigheter”. Samtidigt har vi haft (och har) en del annat med deadlines. Så i veckan har jag helt enkelt valt bort datorn på fritiden helt och hållet. Efter 12-15 timmar per dag i Excell eller systemförvaltning har datorn inte varit prio när jag kommit hem. I rummet där jag har datorn har jag även en hel del hobbyprojekt som också ligger och väntar. Så jag har faktiskt inte ens varit inne i det rummet senaste dagarna. Först idag på morgonen ”vågade” jag mig in… 🙂

Från och med i morgon är jag i fas igen så då blir det en post där jag sammanfattar veckan i mat och lite annat… 🙂

Jag har även under dagarna funderat lite på framtiden men kommer nog som det känns nu köra på. Det är trots allt en trevlig tradition att avsluta dagen med en postning även om den kanske senaste året blivit lite tunn.

Men som sagt, jag är frisk som en nötkärna och även om det varit mycket långa dagar så gillar jag när det brinner till lite och blir lite högre arbetsbelastning. Framför allt när man vet att det är lite begränsat i tid. Så det är ingen fara med mig på det sättet heller.

MVH

Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Oannsonserad paus…

  1. Helen Karlsson says:

    godt at høre fra dig igen

    kh Helen

  2. KN says:

    Skönt att höra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *