Lite konstig matdag

Med de lite striktare rekommendationerna kring Corona har vi valt att försöka jobba hemma så mycket vi kan. Till viss del har vi lite svårt att göra allt hemifrån men jag har rätt mycket som inte är några problem att fixa hemifrån så idag jobbade jag hemifrån.

Jag började jobba lite men tappade fokus och fixade lite frukost. Ägg och majonnäs. Sedan under dagen knaprade jag på en nyhat jag hittat på Coop.

Så när Coop tog över Netto försvann möjligheten för mig att köpa fläsksvål. Häromdagen hittade jag dessa på Coop och de var helt ok. Jag tryckte i mig alla tre påsarna så när det var dags för middag var jag inte speciellt hungrig så jag nöjde mig med ägg, majonnäs och svål… Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *