TeneT

Igår lyckades jag glömma att posta. Det beror på att jag var tvungen att se en ny film två gånger i rad. Nya Tenet. Enormt snygg och bra film även om den kanske var lite rörig så jag var alltså tvången att se den två gånger.

En scen i filmen är lite tragisk. Man kraschar (minst en) fin Saab 95 av sista modellen. Jag hade en sådan tre år (min var svart) och jag har då och då ångrat att jag inte behöll den…

Till middag idag köpte jag med mig en hel del färdiggrillat som jag åt med ost och coleslaw.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to TeneT

  1. Robert says:

    Det hade varit rätt coolt om du behållit den allra sista SAAB-modellen. Den har blivit en riktig raritet redan nu, och man ser väldigt få av den på våra vägar. De som kört den säger att biljäkeln ligger som en padda på vägen, riktigt bra köregenskaper, och förmodligen var den bästa SAAB:en som tillverkats.

    Man ska INTE kvadda en sådan här bil… det hade varit bättre om de tagit min gamla Volvo S40 och rullat runt med 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *