Kycklinglårfilé i grädde

Idag blev det några ägg och majonnäs till frukost och till middag blev det kyckinglårfilé i gräddsås.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kycklinglårfilé i grädde

 1. Rockis says:

  Tja!
  Har följt dig till och från ett par år.. riktigt imponerad! Hur mår du efter alla år? Är allt bara bättre? Kommer du springa fler Marathon? Hur mycket väger du idag?

  • Tommy says:

   Jag mår väldigt bra men sedan jag slutade röra på mig som jag gjorde innan NY så har jag gått upp en del i vikt. Planen är att jaga ner vikten igen och köra NY igen. Målet då är att gå i mål innan solen går ner… 🙂 Skulle kunna tänka mig att det kan bli 2022 eller 2023.

   /Tommy

 2. Jon says:

  God jul Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *