Lite paus igen…

Senaste veckan har varit ganska hektisk på jobbet. I morgon gör jag min sista dag på Stadium för att på måndag bli statstjänsteman på Migrationsverket. Det är naturligtvis trist att lämna kollegorna på Stadium men jag är riktigt peppad att börja med något nytt. Det är ju en speciell tid att byta jobb så vi får väl se hur lång tid det tar innan man får träffa alla nya kollegor i verkligheten. Dag ett ska jag i alla fall vara på plats för att fixa allt praktiskt som telefon, dator, passerkort och annat som är svårt att lösa över internet… Jag har inte på långa vägar hunnit med att ”göra klart” allt jag tänk men så får det bli. Ersättningsrekryteringen är inte klar så jag har inte riktigt kunnat lämna över allt till någon… Men det får ”man” väl lösa… 🙂

Nåväl, sista dagen i morgon som sagt…

Till middag idag blev det en massa kycklinglårfilé i grädde.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *