Disciplin?

Så bra gick det med disciplinen att posta varje dag igen. Nåja, jag försökte faktiskt men av någon anledning kunde jag inte skapa nya inlägg igår… Men idag gick det.

Jag har nu i två dagar suttit i grundutbildning i statlig arbetsrätt. Jag har ju jobbat med arbetsrätt i ca 20 år men lite nytt blir det att lära sig. Vissa saker funkar lite annorlunda i staten. Till exempel att man kan överklaga anställningsbeslut. Nu jobbar jag inte så mycket med rekrytering men detta är lite lustigt tycker jag.

Till middag idag blev det hämtmat. Gyrossallad. Jag har testat några gyrossallader i stan nu och har nog bestämt mig för vilken som är godast. Det var inte denna… Den bästa finns på Pizzeria Neptun. Så nu vet ni det.

Intagen efter lite annat som ägg och ost etc blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *