En galning till

En sista galning (kanske)…

Denna snubbe är nog en av det mest korkade. ”Debatten” jag tittade på handlar som vanligt om formen på jorden och annat som brukar koppas till dessa tokar. Förutom att den här tomten bestämt hävdar att gravitationen inte ”finns” och att massa inte dras till massa etc inte är riktig vetenskap utan huruvida saker ”faller” till marken beror på densitet, så hävdar han natuligtvis att jorden är platt och att rymden inte finns. Självklart avkrävs han på bevis och någon slags vetenskapligt stöd för sina teorier. Han presenterar då en känd mätning där man tittat på en av jordens största saltplatåer som finns i Bolivia.

Det som är hysteriskt roligt med att han hänvisar till just denna studie är att alla mätningar gjorts från antingen en av de amerikanska rymdfärjorna eller satelliter. Dessutom använd en metod för att mäta hur platt plattån är där man mycket medvetet tar hänsyn till jordens kurvatur redan i förutsättningarna för beräkningarna. Så här har vi en plattjordare som försöker bevisa att jorden är platt och att rymden inte finns med hjälp av kurvaturberäkningar och rymdfarkoster…

Och så till dagens middag… Kycklinglårfilé med vitlöksmajonnäs med parmesan och aningen tomatpuré.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *