Brödbak

Igår köpte jag boken Brödberoende (jag har läst den två ggr på engelska så det ska bli spännande att se vad Per och Katarina lyckats med i översättningen) och blev då genast sugen på just bröd… 🙂  Så idag bakade jag lite adamsbröd. Rostat med en ordentlig skiva smör på är det riktigt gott. Det var dessutom riktigt länge sedan så det var på tiden att jag gjorde av med en mixpåse.

Till middag var det dags för lax och trots alla skriverier köpte jag ett sådant där paket med fyra vattenfyllda filéer. Till laxen fräste jag lite spenat och toppade med räkor och musslor.

Intagen inklusive lite korv och så adamsbrödet blev:

/Tommy

 

 

 

This entry was posted in Mat - Fisk, Mat - Spenat, Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Brödbak

  1. Ann says:

    Hej, blev sugen på att testa brödmixen men såg att det tyvärr var gluten i den. Weizenkleber.

  2. Åse says:

    När jag läser om vad du äter, och ser på fotona, ser jag fram emot din kommande kokbok!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *