Köttfärslimpa

Igår såg jag någon bild på en köttfärslimpa fladdra förbi i mitt instagramflöde så jag blev lite sugen på att göra en egen.

Blandfärs, ägg, grädde, lök, parmesanost, tomatpuré, vitlök och kryddor (salt, peppar, oregano och persilja). Samt ”lite” bacon att linda in allt i…

Det blev riktigt gott, Jag orkade bara äta drygt hälften så det blir några skivor till brunch i morgon.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Köttfärslimpa

 1. Glenn says:

  Den där Köttfärslimpa såg riktig smarrig ut, den ska jag prova. btw när ska du dra fram din gamla Crock-Pot Express och göra en en god gryta. Det är ju så enkelt med ingredienser som fryst blomkålsris samt fryst babymorötter och lök att slänga ihop. Med nått protein som du gillar.

  • Tommy says:

   Mmm, jo, jag har tänkt ta fram den några gånger. Får se när det kan bli. Är lite sugen på en riktigt långkokt köttfärssås med lite rökt skinka och kanske något annat gott i. Får se om det blir till nästa helg.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *