May the 4th be with you

Idag är det internationella Star Wars dagen.

Det måste firas med en bra film:

Jag kollar på någon Star Wars film mer eller mindre varje vecka så när jag hittade min tredje bästa Tarantinofilm på HBO så var jag bara tvungen att se den. Jag gillar verkligen Jackie Brown. Inte riktigt så ”konstig” som Tarantinos filmer kan vara. Men bra skådisar, skönt tempo och bra historia.

Till middag blev det en stor portion färdiggrillade revbensspjäll.

Intagen bev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to May the 4th be with you

 1. M says:

  Håller med Jackie Brown är fantastisk..Tarantinos hyllning till Blaxploition filmerna..suverän.

  Har du tänkt testa Carnivore? Vet att du nästan kör det..men verkar vara mycket Bea:)
  Jag har kört carnivore i 3 veckor nu.. minus 6 kg och har slutat snarka..har toppenergi och humöret är glatt.. Rekomenderas starkt!

  • Tommy says:

   Ja, jag har tänkt fasa ut bean lite och kanske till och med gå all in the 30 day bacon challenge. Tycker bara att det blir lite salt med allt bacon. Jag ska se om jag istället kan hitta färskt sidfläsk.

   /Tommy

 2. M says:

  Salt är gott:)) men endast bacon blir nog lite tufft:)) Men kul att utmana sig lite..ser fram emot att följa ditt expriment.. jag kör mest smashed burger med en skiva cheddar med 0 kolhydrater..varvat med ägg och entrecote..

  • Tommy says:

   Ja, salt är gott. Men tre paket bacon blir väl mycket salt. Då menar jag smak och att det driver törst inte att det är ”farligt”… 🙂

   /Tommy

 3. M says:

  Jo det är väl i saltaste laget:)) Att göra egna burgare är ju lätt ganska billigt och förbaskat gott…tröttnar aldrig.. så kan man ju piffa dem med lite bacon:))

  Saknar inte grönsaker alls.. och då har jag ändå varit en som älskar grönsaker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *