Bra film

Idag såg jag en ny film på Netflix. Hade inte så stora förväntningar trots att trailern var rätt cool.

Riktigt bra faktiskt. Aningen lång kanske, men bra.

Jag missade att fota andra halvan av falukorvringen som jag började äta av tidigare i veckan. Denna gång stekte jag tärningar som jag sedan blandade ner i äggröra.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bra film

 1. Jan says:

  Hej Tommy!
  Är det inte relativt mycket socker och annan skit i kryddningen av köpta revben och kyckling? Men du kanske inte äter så ofta att det spelar någon större roll.
  Mvh Janne

  • Tommy says:

   Jo, de färdiggrillade spjällen är ofta ganska söta i kryddningen. De jag köpt på senaste tiden har dock inte så mycket ”glaze” utan är ganska torra på ytan så då inbillar jag mig att det är aningen mindre socker. Men kolhydratsnivån gå upp en del de dagarna. Även falukorven idag gör att det går upp lite. Men både korven och spjällen har dessutom ganska hög fetthalt så det är ändå ok då och då för mig.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *