En vecka utan koffein

För ca en vecka sedan drack jag koffein för sista gången på ett tag. Jag har återigen tänkt att göra ett uppehåll på 2-4 veckor bara för att känna på hur det går denna gång. Jag har haft lite ont i huvudet på mornarna i veckan men annars ingenting. I natt vaknade jag dock regelbundet med ordentlig huvudvärk. Typ varannan timme fram till ca 8. Sen somnade jag om och vaknade 11:45… Kan inte minnas när jag sov så länge. Huvudvärken var borta och det blev en ordentlig lunch på tre paket bacon

och 4 ägg.

Ja, jag glömde fotografera… 🙂

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to En vecka utan koffein

 1. Glenn says:

  När slutade dricka kaffe, det va fan värre än att sluta med att röka och jag rökte 2 packet om dagen samt lite snus. Jag hade huvudverk i 2 veckor, kommer aldrig att dricka kaffe igen, efter den där vändan.

  • Tommy says:

   Ja första gången jag gjorde uppehåll var det två riktigt jobbiga veckor. Nu när jag gör uppehåll då och då går det mycket bättre.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *