Och så lite kycklinglår

Även idag (och troligtvis i morgon) blev det kycklinglårfilé. Idag stekte jag i strimlor tillsammans med 4 skivade vitlöksklyftor. Sedan fick det puttra i creme fraiche och parmesan.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Och så lite kycklinglår

 1. Runep says:

  kronfågel?

  • Tommy says:

   Hmm, förstår varför du frågar men tänkte faktiskt inte på vad det var men jag tror det… Stekta dagen efter utgångsdatum så inhandlade innan ”skandalen” (som jag är lite dåligt insatt i mer än att det är något med att kycklingarna skållas till döds?).

   /Tommy

   • Runep says:

    Säger som en känd trubadur, är för kärnkraft och plågsamma djurförsök, tänkte närmast på fekalierester, vi gjorde gärna kycklinggryta på söndagarna på 10-talet men det blev mycket måndagssjuka, därav frågan.

    • Tommy says:

     Aha, ok. Har inte vad jag minns blivit dålig av kyckling. Köper i princip bara färsk numera. Det blandas nog lite kronfågel och guldfågel. Vet iofs inte om fruset eller färskt påverkar eventuella bakterier. Är för dåligt påläst.

     /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *