Även idag (och troligtvis i morgon) blev det kycklinglårfilé. Idag stekte jag i strimlor tillsammans med 4 skivade vitlöksklyftor. Sedan fick det puttra i creme fraiche och parmesan.

Intagen blev

/Tommy
Även idag (och troligtvis i morgon) blev det kycklinglårfilé. Idag stekte jag i strimlor tillsammans med 4 skivade vitlöksklyftor. Sedan fick det puttra i creme fraiche och parmesan.
Intagen blev
/Tommy
kronfågel?
Hmm, förstår varför du frågar men tänkte faktiskt inte på vad det var men jag tror det… Stekta dagen efter utgångsdatum så inhandlade innan ”skandalen” (som jag är lite dåligt insatt i mer än att det är något med att kycklingarna skållas till döds?).
/Tommy
Säger som en känd trubadur, är för kärnkraft och plågsamma djurförsök, tänkte närmast på fekalierester, vi gjorde gärna kycklinggryta på söndagarna på 10-talet men det blev mycket måndagssjuka, därav frågan.
Aha, ok. Har inte vad jag minns blivit dålig av kyckling. Köper i princip bara färsk numera. Det blandas nog lite kronfågel och guldfågel. Vet iofs inte om fruset eller färskt påverkar eventuella bakterier. Är för dåligt påläst.
/Tommy