Ägg och bacon

Idag har jag röjt kite i lägenheten för att ”snygga till” min arbetsplats för både jobb och målning. Nu flyttar jag runt saker som är i vägen hela tiden men nu är planen att det ska bli lite enklare. Det kommer nog ta några dagar/kvällar.

Efter lite plock på förmiddagen blev jag hungrig så jag stekte en massa bacon och ett gäng ägg som jag glömde fotografera. Jag hade sedan tänkt äta biff med vitlökssmör men framåt kvällen var jag inte speciellt hungrig så jag knaprade bara lite parmesan framför ”Re-union”- avsnittet av Vänner.

Jag har aldrig riktigt fastnat för Vänner även om jag sett hela serien och den är helt ok. Att se ”re-uinion”-avsnittet var riktigt roligt. En del roliga gäster och kul anekdoter.

Intagen idag blev till sist

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *