Äntligen fredag

Efter en ganska ”lång” vecka är det äntligen fredag.

Jag fastnade framför youtube och en del filmer med diskussioner mellan ateister och ”young earth creationists”. Flera av diskussionerna rörde som vanligt evolutionen mot skapelsehistorien i bibeln. Det är alltid lika intressant att se hur väldigt olika vi ser på bevisbördan för påståenden som tex påvisas i bibeln. ”Kreationisterna” ställer väldigt höga krav medans man själva går på ”Tro” (faith) och att bibeln är sann. Helt utan belägg naturligtvis.

Det blev som vanligt några ägg och majonnäs till frukost och kyckling med bea till middag. Tyvärr glömde jag fotografera igen…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *