Blodfetter efter 3 år

Idag kom då mina detaljerade provresultat. Jag är personligen dåligt påläst på vad som är ”bra” och vad som är ”dåligt” men alla värden ligger inom de rekommenderade nivåerna.

I diagramform (färgerna följer med till detta diagram)

Ett annat sätt att se det

Här ser man att totalkolesterolen går upp men fördelningen mellan hdl och ldl är ju bra (vad jag fått veta i alla fall…)

Dagen inleddes med LCHF-kaffe och till lunch blev det ”plockmat” vid konferensrumsbordet. Riktigt bra när jag väl hittat smörpaketen… Potatissalladen undvek jag naturligtvis…

 

Till kvällen stekte jag lite vitkål till den ”gamla” köttgrytan jag ångkokade för någar veckor sedan. PÅ toppen hamande en klick av Arlas feta smetana (42%). Riktigt gott. Kan kanske bli ett ”riktigt” recept framöver. Ska fundera på hur jag egentligen ska få upp fetthalten men det får kanske bli med majonnäs istället för smetana. Eller en mix…

Totalt blev dagens intag:

 

/Tommy

 

 

This entry was posted in LCHF, Matdagbok, Mätning. Bookmark the permalink.

4 Responses to Blodfetter efter 3 år

 1. Åse says:

  Tack för att du delar med dig! Vore kul om någon kunnig i värdena skriver en rad om dina siffror!

 2. Intressant! Håller med Åse om att det vore bra att få veta mera.

 3. Maria says:

  Ja, titta så sjuk och fet man blir och vilka dåliga blodfetter man får av högfettskost… ;0)

  Tack för att du delar med dig.

  Blodfetterna är ju ett ständigt motargument till LCHF, men dina värden visar ju i mina ögon inte på några större förändringar, iaf inte till det sämre då du ligger ganska mitt i referensområdena så vitt jag ser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *