Nu är jag igång igen…

Så då är jag igång med stickandet igen.

Efter 16630 minuter har jag nu druckit lite kaffe.

Tre nespresse (ristretto) som gav aningen över 1 dl relativt starkt kaffe. Jag vet just nu egentligen inte koffeininnehållet men det ska jag försöka gräva fram under dagen.

Vet inte om det är inbillning men pulsen känns som den ökat några snäpp efter kaffet. Känner mig lite stirrigare än vanligt… Men som sagt, det kan vara inbillning. Även om det är inbillning så är det ändå en ”upplevelse”…

Så här såg det ut när jag började. Vet inte varför ketonerna beter sig som de gör på morgonen.

Senaste intagen var i går kväll och då åt jag det sista (chokladdesserten från gårdagens rapport) vid 19:30. Så mycket både fett och kolhydrater men ”lagom” med proteiner… Så kaffet kom nu alltså över 17 timmar efter senaste intaget. Det enda jag fått i mig är lite vatten i samband med tandborstningen i morse… 🙂

Detta ska bli spännande…

/Tommy

 

 

This entry was posted in Blodsocker, Ketoner, Mätning. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nu är jag igång igen…

  1. Göran says:

    Detta ska verkligen bli intressant att följa !! Lycka till !

  2. Maud says:

    Väntar med spänning på din rapport. Mycket uppskattat att du gör dessa försök.

  3. Maria says:

    Förväntansfullt väntar jag på resultatet! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *