Uppehåll i ketonmätningarna

Jag ska göra ett litet uppehåll med ketonmätningarna. Det börjar bli lite dyrt med stickorna och det var länge sedan jag blev överraskad. Jag ska kanske då och då göra något endagarstest men de dagliga mätningarna upphör för ett tag nu.

Är det något speciellt ni vill att jag ska testa så är det helt ok att skicka mig stickor så kör jag… Är det något jag själv vill testa så fixar jag stickorna själv… 🙂

Blodsocker tänker jag dock då och då testa själv då det är lite olika saker jag är nyfiken på. I helgen tänkte jag testa att dricka 50cl riktig Coca Cola och jämföra med Zero. Jag har inte druckit sockerdricka på mycket länge så det ska bli spännande både på blodsockret och övrig upplevelse…

Nu har jag kommit igång med kaffet igen men jag ska hålla igen ganska kraftigt. Bara någon kopp per dag på jobbet mot 5-7st tidigare. Någon nespresso på morgonen hemma och så bara en på kvällen. Det är planen i alla fall… Jag kanske drar igång med LCHF-Kaffet också på morgonen om jag känner att jag vill ha något värmande innan mina extraprommenader.

Dagens middag bestod i två karrékotletter, stekt kål och massor av vitlökssmör…

Intagen blev låga generellt men jag är faktiskt fortfarande mätt så det får inte bli mer i kväll…

/Tommy

 

 

This entry was posted in Blodsocker, Ketoner, LCHF, Matdagbok, Mätning. Bookmark the permalink.

4 Responses to Uppehåll i ketonmätningarna

  1. Fredrik says:

    Hej skulle vara intressant att se effekten av frukt tex äpple

  2. Gunilla Lundh says:

    Här får du ett tips på en varm och mättande dryck utan kaffe: 1-2 msk kokosolja i en mugg, häll på kokande vatten till hälften, vänta tills kokosoljan har smält och fyll på med kallt vatten till önskad temperatur. Låter skitäckligt, men jag älskar det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *