Nu vet jag vad ni vill läsa…

Nu har jag tittat lite på enkätsvaren och det är ganska tydligt vad det är som är populärast.

EDIT: 2012-11-01: Tappade bort det ”största” svaret av någon anledning. Nu är det rätt…

Som tur är ligger det helt i linje med vad jag gillar att skriva om… Det är lite många kategorier så färgerna kan vara svåra att skilja men svaren står ”medsols”. Kul att mätningar kommer så högt. Får se vad jag kan göra mer med det. Blodsocker kommer det definitivt bli mer av.

Bland ”Något annat” är det flera som vill läsa lite mer personliga reflektioner om hur jag började med LCHF och hur jag ”orkar” hålla på. Ska fila lite på en sådan text. Jag har lite blandade idéer och textsnuttar i detta ämne men de har aldrig liksom blivit klara… Paleo har också kommit som förslag men jag är lite dåligt insatt i den ”rörelsen” så det får bli efter att jag läst på lite. Jag har ”The primal blueprint” av Mark Sisson liggandes och det är nog en bra början tror jag. Jag måste bara få ”ro” att sätta mig och läsa…

I ett par dagar har det blivit ganska mycket mat så idag var jag inte hungrig förrän ganska sent på kvällen. När det väl blev dags för middag så åts det å andra siden ganska mycket mat. Hela 450g kyckling tryckte jag i mig tillsammans med lite stekt vitkål och pizzasmör. Två baby bels efter det så nu är jag nästan otrevligt mätt…

Jag har lekt lite med diagrammen igen och så här ser det ut nu. Tror det är bättre med en liggande ruta snarare än en stående. Vad tycker ni?

/Tommy

 

 

This entry was posted in Hemsidan, LCHF, Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to Nu vet jag vad ni vill läsa…

 1. Roger says:

  Du verkar ha tappat bort Tipps och Trix som var största tårtbiten om man tittar längs ner i föregående inlägg-

 2. Christer K says:

  Tack för en intressant blogg du driver, kul att titta in här lite då och då och se vad du skriver. Inspirerande framför allt.
  Liggande ruta definitivt….

  /Christer K

  • Tommy says:

   Ja, den liggande rutan känns behagligare på något sätt. Funkar också bättre på lägre upplösningar har jag sett… Den tidigare blev aningen hög.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *