Mindre mat idag

Efter en tung helg i vikt och matintag var jag inte direkt hungrig förrän vi 8-tiden i kväll. Det var ungefär 28 timmar sedan gårdagens middag. När jag väl var lite hungrig räckte det med ganska lite mat för att göra mig nöjd. Ett par hjortfärsbiffar, spenat och tacosmör. Sen var jag mätt och belåten.

Totalt innehöll dagens mat bara:

Förmodligen är jag hungrig i morgon bitti men det funkar nog ganska bra att äta lite äggröra eller annat av ägg. Dagen blir lunchfri och på kvällen är det julbord med jobbet så mat kommer jag inte bli utan. Jag har bestämt mig för att vara ganska restriktiv med maten på julbordet och undvika att överäta som jag brukar när det vankas massa god mat. Det är i alla fall planen… Jag vet hur det brukar gå…

 

/Tommy

This entry was posted in LCHF, Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mindre mat idag

  1. Jag ska på mitt första julbord på lördag och det är även det första sedan jag började med LCHF. Tror själv inte att det kommer att bli så stora problem för julbord har ju ändå ganska mycket LCHF-vänlig mat, om man bortser från jansson och gröt:). ”Problemet” kommer väl kanske att vara att jag säkert kommer att få lite småspydiga kommentarer, av folk som tycker att jag äter fel och tråkigt, för en del har lite svårt för att respektera mitt val.

    • Tommy says:

      Jag tycker det brukar gå bra med julbor även om det ganska ofta är svårt att få upp fetthalten. Spydiga kommentarer tar jag gärna en fight om… 🙂

      /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *