Kycklingröra utan näringsinnehåll

Mina ketoner ser fina ut idag också. Igår låg jag på 2,3 och idag på 3,9. Blodsockret ligger stabilt strax under 4. Det är kul att börja mäta igen… 🙂

Till frukost idag blev det två ägg med 50g smör och till middag blev det väldigt lika gårdagen. Kycklingröra innehållande stekt kyckling och majonnäs. idag kryddade jag med curry… Man måste ju variera sig…

13 0104-TommyTappar -20130104-00002IMG_1511

Tyvärr ligger kostverktyget på lchf.se nere (eller snarare hela siten) så några näringsvärden har jag inte. De bör dock vara väldigt lika de i går då jag i princip åt samma sak.

 

/Tommy

 

This entry was posted in Blodsocker, Ketoner, Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kycklingröra utan näringsinnehåll

 1. Lisa says:

  Hej Tommy,

  Brukar kolla in här då och då för att se hur det går för dig.

  Något som slagit mig är att du äter extremt lite grönsaker? Jag äter själv en väldigt strikt variant av lchf men skulle aldrig kunna äta en lunch eller middag helt utan någon grönsak, om inte för matupplevelsen så för alla vitaminer och mineraler man missar.

  Hur resonerar du kring detta?

  Lycka till med kilona och hälsan!

  • Tommy says:

   Jag har under långa perioder ätit väldigt lite grönsaker och upplever inte att jag mått sämre av det. Jag äter det jag känner för och ganska ofta känner jag helt enkelt inte för grönsaker. Eftersom jag som sagt inte upplevt något negativt så är jag inte det minsta orolig.

   Matupplevelsen kan jag iböand ”känna av”. Framför allt när jag fotograferar maten då tallriken inte ser så jättespännde ut.

   Jag lever efter mottot att äta just vad jag känner för och inte ”tvinga” mig till något. Jag vill inte medvetet begränsa mig ”åt något håll”. Dvs vare sig styras av kalorier eller grönsaker…

   Normalt kan det bli broccoli, spenat eller sparris någon dag per vecka och det tycks räcka.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *