Vikten åt rätt håll

Med lite koll på skaldeman ration och ketonerna så har vikten gått åt rätt håll i veckan.

Skärmavbild 2013-01-06 kl. 21.32.17

Ketoner och blodsocker ser ut så här:

Skärmavbild 2013-01-06 kl. 21.48.05

Jag har nu druckit lite extra vatten och tre burkar cola zero samt testat nya magnesiumtabletter så jag hoppas kramperna håller sig borta så jag får lite sömn i natt.

Till frukost åt jag ett ägg men majonnäs och till middag blev det ett nytt kryddsmör (dijon och dragon), fläskkotletter och spenat.

13 0106-TommyTappar -20130106-00002IMG_1517

Till filmen MiB3 blev det ett litet återfall i parmesanträsket så intagen blev:

Skärmavbild 2013-01-06 kl. 21.04.25

/Tommy

This entry was posted in Blodsocker, Ketoner, Matdagbok, Veckorapport. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vikten åt rätt håll

  1. Malena Lundborg says:

    Hej!

    Ville bara tipsa om SALT! När jag får vadkramper brukar jag försöka m lite mer salt! Äter det antingen som flingor rakt upp o ner elr så saltar jag extra på maten. Det funkar för mig! Har läst det hos någon annan bloggande LCHF:are, men minns inte var tyvärr…

    • Tommy says:

      Ja, jag tror att salt och vätska på flera sätt hänger ihop. Äter man lite mera salt så dricker man mer och det hjälper nog. I alla fall mig. Som jag skrev någonstans tidigare så upplever jag att jag saltar lite mindre nu än innan LCHF. Ska försöka salta upp mig lite…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *