Välkommen till tvåsiffrigt Timmy!

Killen med det nästan perfekta förnamnet har nu kommit ner under 100! GRATTIS!

Kolla här!

Skärmavbild 2013-01-14 kl. 21.20.08

Jag funderar på att från och med onsdag äta som Timmy. Dvs varje dag ska jag äta vad Timmy redovisar att han åt igår… Det kan bli ett kul litet experiment!

Anledningen till att jag inte kommer äta som Timmy i morgon är att jag ska iväg på en finansiell rådgivning hos ett företag som tjatat i flera år. Jag vet inte hur de hittat mig då jag inte har någon förmögenhet eller sparande att tala om. Men de skulle bjuda på mat och lite ”ful” som jag är så har jag sagt att jag är allergisk mot kolhydrater så det ska bli kul att se hur de lyckas prestera mat till mig… Det är mer intressant än rådgivningen… Det är kul att provocera. Om allt går som det brukar finns det risk för att det kan bli mer prat om mat än pengar…

Sen måste jag bara skriva av mig lite angående musik… Jag såg en dokumentär om Michael Jackson och skapandet av ”Bad”. Jag köpte 25årsjubileumsskivan på iTunes. Satan vilken bra skiva det är… Synd att man inte hann se honom på scen…

Idag åt jag ett ägg med smör till frukost och till middag blev det en hel portion skagenröra. Jag var förbi Hemköp och då var det återigen någon jobbig människa som lade ett stort paket Goudaost i min korg… Hmmm… När den ändå finns hämma så får jag väl äta en bit… Mums…

13 0114-TommyTappar -20130114-00001IMG_1549

Intagen med äggsmör, ost och skagen blev hela:

Skärmavbild 2013-01-14 kl. 21.03.57

/Tommy

 

 

 

This entry was posted in LCHF, Pistolskytte, Tommy tänker. Bookmark the permalink.

12 Responses to Välkommen till tvåsiffrigt Timmy!

 1. Åse says:

  Spännande att se hur det går med mattestandet!
  Blir du verkligen mätt på ett ägg med smör? Då har du rejält med smör till, antar jag?
  Du får nog byta butik, så kanske du slipper den där människan som fyller din kort ;P Om inte annat så blir det ju en ny ”väg” i en annan affär och då kanske ni inte hittar varandra ;-D
  Ost är gott och vilken tur att vi inte är viktväktare och hänvisade till blåa ickeostar.

  Den där rådgivningen låter som en som vi också varit på. Det var tjat både före och efter kan jag säga. Vi fick en jättegod kycklingsallad, men lite mager så medför en liten fett källa är mitt råd.

  Ha det så bra, Tommy!

  • Tommy says:

   Om jag ska vara riktigt ärlig så är jag inte ens hungrig på morgonen. Ägget och smöret tar jag i testsyfte då folk säger att man ska äta frukost och att man mår bättre av att äta oftare… Jag skulle tro att detta är sista veckan jag äter ägg och smör till frukost. Det är gott men som sagt jag äör egentligen inte hungrig på morgonen.

   /Tommy

 2. Nina says:

  Den där jobbiga människan brukar stoppa ner ostar i min korg också, h*n verkar härja i ostdiskar över hela landet den där 😉

  • Tommy says:

   Något måste göras… Kanske skapa en namninsamling.

   Men å andra sidan är det ju rätt så gott med ost och helt fel är det ju inte heller…

   /Tommy

 3. Gullan says:

  I min stoppar han stora cheddarostar, flera stycken när priset går ner till 70-80 kr/kg.

 4. Timmy says:

  Borde inte Tommy efter en stor viktnedgång bli Timmy? 😉

  ”allergisk mot kolhydrater ”, det har jag sagt en del gånger och reaktionerna är underbara och som du säger, kul att provocera lite 🙂

  Recept på den skagenröran efterfrågas, om du minns/vet så gärna hur mycket av varje ingrediens. Det ser ut som räkor, majonnäs, stenbitsrom, purjolök och dill?
  /Timmy

  • Tommy says:

   Hehe, jo ett bantat o blir nog ett i… 🙂

   200g räkor
   125g majonnäs
   25g purjolök
   Hackad dill
   75g stenbitsrom
   salt och peppar broende på sältan i räkorna och romen

   Så du prickade allt… 🙂

   Great minds think alike…

   /Tommy

   • Timmy says:

    Hade jag tippat grammen rätt hade du blivit imponerad 😉
    Testade slå in den i matkalkylatorn och det är riktigt fina värden på den så med stor sannolikhet blir det att jag lyxar till det på fredag med den, bland annat.
    Är det ditt eget eller lånat från någon? Det är inte många som kommer med så här strikta recept så jag gissar på att det är ditt eget 🙂
    /Timmy

    • Tommy says:

     Det är mitt eget. Eller hur eget ett skagenrecept nu kan bli. Mina varianter är i princip alltid utan lågfettsprodukter som creme fraishe och annat blask. Ska det vara så ska det vara fett ordentligt… 🙂

     /Tommy

 5. MJ says:

  Timmy tippar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *