Kryssning 2014 bokad

Så, då har jag preliminärbokat kryssningen nästa år. 18-25 maj bär det förhoppningsvis av…

Skärmavbild 2013-06-15 kl. 23.46.22

 

Idag bar det återigen av till Stockholm. Sjätte dagen i rad. Tror inte jag varit så mycket i Stockholm på en vecka tidigare. Nu var det lite spelaren som stod på schemat så då slank det ner en cola zero till lunchen som i övrigt bestod i en kebabsallad.

13 0615-TommyTappar -20130615-00003IMG_2692

Utöver kebaben fanns det godis att tillgå men naturligtvis åta jag inget alls. Var inte det minska sugen…

13 0615-TommyTappar -20130615-00001IMG_2690

Till en riktigt sen middag gjorde jag en äggröra på tre ägg och 50g smör. Till den åt jag några ölkorvar.

13 0615-TommyTappar -20130615-00007IMG_2696

Intagen idag blev då till sist

Skärmavbild 2013-06-15 kl. 23.23.38

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kryssning 2014 bokad

  1. neoLITE says:

    Okej… det bör ge c:a 85,3 kg i veckovägningen, spännande! 🙂

    • Tommy says:

      Hehe, kollar du min aktivitet och mina intag och sedan ”gissar” vad veckovägningen kommer bli? Vägde mig nyss och du ligger en bit ifrån… Men mer om det ikväll…

      /Tommy

  2. neoLITE says:

    Väg dig igen! Mina prognoser kan inte slå fel – de baserar sig på det strängt vetenskapliga och benhårda kaloriräkningsteoremet…

    • Tommy says:

      lol

      Jag väger mig på två vågar varje morgon. Bara för dig kan jag redovisa båda resultaten redan nu… 83,4 respektive 83,2… Det som möjligtvis talar till kaliriräkningshypotesens fördel är att jag faktiskt rört på mig betydligt mer veckan som gått. Så förbränningen har varit högre än normalt. Men mer om det i dagen post som kommer i kväll…

      /Tommy

  3. Johan says:

    Jag brukar själv köra kebabsallad till lunch på jobbet, gott som fasiken. Men jag känner mig osäker på vad köttet innehåller egentligen och även innehållet i såserna man får som tillbehör. Har du koll på det ?

    • Tommy says:

      Nej, tyvärr vet man inte alltid vad köttet innehåller. I kostverktyget använder jag ett ”dåligt” kött med lite kolhydrater i för att vara på den ”säkra” sidan.

      /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *