Det verkar bli ett lopp i höst

Nu har jag utnyttjat en rabattkod från kostdoktorn för att anmäla mig billigt till LCHF-klubbens 5km löparevent i Stockholm 24 augusti. Min plan är dock inte att springa utan gå runt. Jag har fått för mig att det ska vara helt ok. Använder man kampanjkoden kostdoktorn så får man 150kr rabatt. Så 99kr istället för 249. Som hittat!

Idag blev jag igenkänd på Konsum igen. Det känns fortfarande lite ovant även om det börjar hända då och då… Jag är inte så farlig att prata med så man behöver inte vara rädd för att komma fram till mig. Ibland blir jag dock lite överrumplad då jag alltså inte riktigt har vanan inne att bli igenkänd…

Efter konsumbesöket hjälpte jag ytterligare en granne att koppla in en ny telefon/ip-modem. Hyresvärden där jag bor har bestämt sig för att alla ska ha ip-telefoni via Comhem och det är lite lurigt att koppla allt rätt. Som tack fick jag även av denna granne ett presentkort på Norins Ost… Lite roligt… Jag får nog gå dit i veckan och köpa något gott till midsommar.

Till middag idag blev det två bitar lax och räksmör gjort på 100g smör, 100g räkor, lite purjolök och dill.

13 0617-TommyTappar -20130617-00004IMG_2709

Intagen blev efter en ölkorv precis nyss

Skärmavbild 2013-06-17 kl. 22.39.52

/Tommy

 

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det verkar bli ett lopp i höst

 1. Matte says:

  Hej! Jag har börjat med LCHF och det funkar fint. Jag undrar bara om du ätit lika mycket mat under hela resan? Alltså åt du lika mycket innan du nådde din målvikt?
  Vill också tacka för din förnämliga blogg och inspiration!

  • Tommy says:

   Tack!

   Jag trodde helt ärligt att jag minskat mina intag men jag gjorde en liten bild till dagens post som faktiskt visar ett det kanske inte är så…

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *