Godis och ketoner?

Idag fick jag hem ett nytt kameraobjektiv och företaget jag beställde från var generösa och skickade med ett paket kolhydrater till mig. En liten(?) Mars.

Skärmavbild 2013-06-19 kl. 21.04.46

 

”Djävulen” flög i mig och jag tänkte kolla om en godisbit (51g) påverkar fasteketonerna i morgon. Jag är inte alls sockerberoende så jag är inte rädd att detta påverkar mig på längre (eller kortare) sikt alls. Sen kanske det ändå är korkat att trycka i sig en godisbit men jag vill testa… Nej, den var inte jättegod… Jag har haft bra ketonvärden två dagar nu. 2,6 igår och 2,3 idag. Ska bli kul att se vad det blir i morgon.

Till middag idag stekte jag lite kyckling, ångade sparris och gjorde kryddsmör. Rätt normalt alltså…

13 0619-TommyTappar -20130619-00001IMG_2717

Intagen drog alltså iväg som tusan när det gäller kolhydraterna…

Skärmavbild 2013-06-19 kl. 21.02.00

/Tommy

 

 

 

 

This entry was posted in Ketoner, Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to Godis och ketoner?

 1. Nina says:

  Haha diggar dig som tusan som utför dina ”små” experiment titt som tätt bara för att kolla 🙂

  • Tommy says:

   Jag är lite nyfiken av mig. Samtidigt är jag lite feg så jag ger mig inte på vad som helst. Funderar lite på att försöka köra en vecka som jag åt omkring 2008 i sommar och mäta lite. Vore lite kul att se hur kroppen reagerar på riktig cola, chips, pomme, ris och pasta… Förmodligen kommer den må skitdåligt så jag får se till att passa in timingen så jag inte ”missar” något viktigt.

   /Tommy

   • Nina says:

    Förmodligen alldeles utomordentligt skitdåligt skulle jag också gissa på, du gör nog alldeles rätt i att passa in den experimentveckan då du har all tid i världen att ligga i sängen och kvida och sitta på toaletten och ski..ähum ja just det ja..lycka till 😉

 2. Fresia says:

  I vilket program räknar du ut vad du får i dej?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *