Tänk vad lite färg kan göra

Idag testade jag att fippla lite med receptet till soppan jag lagade igår. Färgbyte på paprikan och lite smör med grönt i.

Vilken av dessa ser godast ut?

Gårdagens:

13 0825-TommyTappar -20130825-00002IMG_3398

Dagens:

13 0826-TommyTappar -20130826-00003_MG_6555

Jag vet vilken bild jag skickar till LCHF-Magasinet… 🙂

Dessutom kanske min Canon 7D är lite bättre än iPhonen…

Så då var ett recept klart till tidningen. Ett annat har jag gjort tidigare så det är bara ett kvar och det blir i morgon. Jag ska testa en köttfärslimpa för första gången på flera år…

Dagens intag blev med lite extra kyckling än det som syns på bilden

Skärmavbild 2013-08-26 kl. 22.24.59

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tänk vad lite färg kan göra

  1. Åse says:

    Ja, nog är den med mera färger mer aptitlig för ögat. Kanske stimulerar till överätning ;-p

  2. Ann Kristin says:

    Jag har ju skojat lite om din bruna mat tidigare, men det var din mat som gjorde att jag fattade att jag åt för lite fett. Killar gillar brunt, har jag förstått, men jag tycker att din kycklingsoppa är mycket vacker och nästan ”kvinnlig” 😉 Den kan fungera om man vill attrahera tjejer, istf lama raggningsrepliker. ”Vill du följa med och testa min kycklingsoppa” 😉 Dessutom är buljong Guds gåva till människan, jag kokar buljonger varje vecka, på nöt, älg och kyckling. I kräfttider även på kräftskalen, en kanongod skaldjursbas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *