Getostsmör

Idag lyckades jag slita mig från jobbet någon timme tidigare än jag borde men jag behövde komma ifrån lite… Jag åkte upp till butiken i Katrineholm och spelade lite spel och drack lite Cola Zero…

När jag kom hem åt jag en ölkorv medan jag gjorde getostsmör, stekte fläskkotletter och ångade broccoli.

14 0502-TommyTappar -20140502-00006IMG_6479

Intagen blev rätt proteintunga idag

Skärmavbild 2014-05-02 kl. 22.59.26

I morgon bär det av till Stockholm rätt tidigt. Föreläsningar hela dagen. Det ska bli riktigt kul. Troligtvis lär man väl stöta på en och annan gammal bekant också…

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Getostsmör

 1. Micke says:

  getostsmör låter riktigt gott. hur mycket getost använder du i smöret? undrade också hur mycket smör du gör om gången och hur du lagrar det du inte äter? har börjat att göra mer kryddsmör istället för smörsåser, efter dina inspirerande middagsbilder!

  • Tommy says:

   Jag kör normalt 100g smör och 100g getost. Jag mjukar upp getosten och smöret var för sig 10-15 sec i micron. Sen mosar jag ihop allt. Ibland tillsätter jag aningen olivolja och någon örtkrydda men inte de senaste gångerna.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *