Framme i Florida

Efter en riktigt lång resdag sitter jag äntligen på hotellrummet och har just ätit. Naturligtvis var flygplansmaten inget vidare. Bregott, sallad och ost pillade jag i mig.

20140516-0059--6

En cola zero till lite jobb med presentationen fick jag också i mig.

20140516-0059-

Jag hade riktigt trevligt sällskap på planet. En kille från Katrineholm (av alla ställen) som var på väg till Edmonton för att jaga björn och varg. Vi trodde båda två att det skulle bli strul i Chicago men så länge vi hade kontakten funkade det bra att ta in vapen och ammunition i USA…

På vägen till hotellet hade vi turen att få se en racketuppskjutning från NASA. Rätt coolt!

20140516-0059--16

På tal om transfer så var det ett litet äventyr i sig självt… Jag hade underskattat avståndet till hotellet så en taxiresa skulle visst kosta 150 dollar. Lite mycket… Jag ringde hotellet och de hade en transfer buss redan på plats så jag kom undan med 33 dollar. Riktigt skönt. Det var även lite lowcarbare på bussen. Bland annat en av damerna jag satt med på middagarna förra kryssningen. Det var skoj att ses igen.

Jag var rätt hungrig när jag kom till hotellet testade jag deras restaurang. Man hade problem med servicen då de var väldigt underbemannade. Maten var helt ok. Kyckling och broccoli… Ja, jag reser långt för att äta samma sak som hemma… 🙂

20140516-0059--19

Intagen blev rätt låga idag så vi får se hur hungrig jag blir i morgon. Men frukost kommer det inte bli tal om. Vi ska till NASA så det kanske blir något att äta där.

Skärmavbild 2014-05-16 kl. 22.36.51

Nätet funkar bra på hotellet så en rapportering i morgon lär jag kunna få till, men vi får se hur det blir på kryssningen.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Framme i Florida

  1. Åse says:

    Vad härligt att du äntligen är framme! Häftigt att se raketuppskjutningen!

  2. Vi stod på en strand nära Cape Carnaveral för att se uppskjutningen av sista (eller näst sista) rymdfärjan 2011, men pga vädret blev uppskjutningen uppskjuten. Det var ändå häftigt att vara där och se den enorma folkfesten. Entusiaster kom från hela världen för att stanna och verkligen se spektaklet. Vi valde att inte missa kryssningsavgången i ft Lauderdale någon dag senare.

    Ser fram emot fler rapporter när nätet tillåter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *