Kycklinglever

För att bevisa att jag faktiskt red igår postar jag ett par bilder från mina kollegors kameror. När jag ser bilderna inser jag hur liten Mjölnir ser ut… I verkligheten upplevde jag honom som mycket större… 🙁

15 0608-TommyTappar -20150608-00002IMG_3462

15 0608-TommyTappar -20150608-00003IMG_3463

 

Till middag blev det massor av kycklinglever. Kycklinglever är både gott och väldigt nyttigt. Jag ska nog försöka äta lever någon dag i veckan. Tillsammans med lite bacon och parmesansmör så blev intagen ok även om proteinerna drar iväg för mycket.

15 0609-TommyTappar -20150609-00011IMG_3471

Intagen blev då

Skärmavbild 2015-06-09 kl. 20.45.41

/Tommy

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Kycklinglever

  1. Robert says:

    Du har helt rätt, Tommy. Försöker själv att äta lever 1-2 ggr per vecka. Lever är vansinnigt nyttigt och det finns många därute som verkligen borde äta mer lever – oavsett om det är från nötkreatur, gris eller kyckling. Lever innehåller bland mycket annat nyttigt också koppar och ett ämne som heter ceruloplasmin. Koppar är ett litet spårmineral som gör enormt mycket nytta i kroppen. Men för att fungera väl i människokroppen måste det kunna bindas till ett transportenzym som heter ceruloplasmin, båda dessa finns det rikligt av i just lever. Koppar styr så mycket i kroppen att man tappar hakan när man börjar inse HUR mycket det är…. Med andra ord: ät lever minst en gång i veckan, hur bra som helst för vikten, insulinet, proteinomsättningen, fettmetabolismen, nervsystemet, musklerna, hjärtat och kärlsystemet o s v, o s v, 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *