LCHF-Klocka

Löpningen trappades upp en aning idag så i morse joggade jag 3 minuter åt gången fyra gånger. Den extra minuten var ganska jobbig men inte så jobbig som jag trodde den skulle vara. På onsdag ska det bli fem gånger men sen tror jag att jag köra så någon extra gång och lugnar mig med att gå vidare i programmet.

Jag skulle ju inte köpa någon Apple Watch… Men rätt vad det var så blev det en i alla fall. Jag hade ändå tänkt att köpa en pulsklocka nu när jag börjat träna lite mer och om jag ändå ska lägga pengar på sådant kan jag ju lika gärna köpa något coolt. Jag har ännu inte lärt mig allt klockan kan men jag hittade ett sätt att lägga till en monogram  på några av urtavlorna. Man kan använda 4 bokstäver så då blev det ju giver vilka jag använder.

15 0803-TommyTappar -20150803-00006IMG_4192

Till middag idag gjorde jag en fet majonnäs med 150 g hackade oliver till 100 g majonnäs. Jag kryddade med lite vitlök och peppar. Sedan stekte jag lite kyckling som jag åt till.

15 0803-TommyTappar -20150803-00011IMG_4196

Under kvällen blev det ”tyvärr” lite ost (som jag bevisligen har svårt att hålla mig borta från) så intagen blev lite väl höga på proteinerna.

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 22.32.10

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *