Mycket enkel wok

Idag när jag vaknade var jag lite hungrig så jag fick i mig lite rester från gårdagen i form av mozzarella. Jag blandade helt enkelt lite mozarella med majonnäs. Naturligtvis så glömde jag fotografera men det såg rätt trist så ni missar inget…

Till middag efter en dags spelande i Katrineholm gjorde jag en enkel wok med lite lök, vitkål och fläskfärs. Jag gjorde en ganska stark vitlöksmajonnäs med parmesan i som ”sås”.

15 0927-TommyTappar -20150927-00010IMG_5014

Intagen blev

Skärmavbild 2015-09-27 kl. 21.13.15

Vikten börjar trots allt trenda hyggligt. Ska se om jag försöker få upp fettnivån lite i maten i veckan samtidigt som jag hoppas det kan bli lite färre kalorier. Men det har jag sagt förut utan att det egentligen blivit så…

Skärmavbild 2015-09-27 kl. 21.19.55

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mycket enkel wok

 1. LenaK says:

  Wow, det såg ju trevligt ut! Kan det vara lufsandet som påverkar? Visserligen inte direkt några tabata…

  • Tommy says:

   Vet inte riktigt vad tabata är. Har läst rätt mycket definitioner på det kopplat till löpning men vad jag förstått så är det betydligt kortare intervaller? Typ 20 sekunder riktigt hård löpning och 10 sekunder ”vila”… Eller?

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *