Datumproblem…

I morse blev det en omväg till jobbet igen. Det är ganska skönt att komma igång ordentligt.

 

Idag var ju planen att jag skulle på fotokurs i Stockholm. Nu visade det sig att det där med datum var svårare än vanligt. Kursen är på söndag och inte idag… På sätt och vis var det skönt för då kunde jag jobba idag istället för på söndag… Tanken var att gå hem lite tidigare, men som vanligt så blev det i princip heldag. Åkte med en kollega ut till Ingelsta och gick hem därifrån istället för att gå en ”riktig” omväg efter jobbet. Stannade på City Gross och lönefredag som det är så var jag inte direkt ensam.

 

Väl hemma stekte jag på två bitar fläskkarré och så kryddsmör till dem. Före, under och efter matlagningen åt jag några bitar ost också.

I morgon ska jag ge mig på en trerättersmeny med så låg andel kolhydrater som jag kan utan att den ser för tråkig ut. Det lutar åt att det kommer komma lite kolhydrater från sparris och eller spenat. Annars är nog desserten svårast men det lär väl bli osttallrik antar jag. Ska bara komma på något finurligt tillbehör för att lyxa till den. Nåja, en dag i sänder…

Dagens intag blev:

/Tommy

This entry was posted in Mat, Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *