Halva Lindha kommer till Norrköping

Jag tänkte göra lite reklam för Lindha som kommer till Norrköping 3 mars och föreläser om sin hälsoresa.

Lindha är en av de som jag förärat med en 50% t-shirt då hon liksom jag tappar mer än halva sin vikt. Nu ligger jag iofs lite högt just nu… men ändå… 🙂

Läs mer om föreläsningen här:

Halva Lindha i Norrköping

Jag ska absolut försöka leta mig dit och lyssna. Jag såg Lindhas föreläsning i Säffle i somras och den var riktigt bra. Mycket inspirerande! Här är en bild på mig och Lindra från campingen i Säffle.

20150626-0106--11

För egen del ligger jag som sagt fortfarande väl högt och ska nu försöka ta tag i intagen lite. Jag har okynnesätit lite mycket senaste tiden med lite parmesan och korv då och då. Kaloriintagen har legat över 2000 oftare än under och det känner jag är lite onödigt. Jag har ätit lite trots att jag kanske inte alltid är hungrig så jag ska nu försöka strikta till det lite.

Skärmavbild 2016-01-24 kl. 21.34.56

Idag lyckades jag glömma att fotografera middagen. Det har inte hänt många gånger men idag blev det så. Nu var det som tur var ingen spännande mat. Bara ett gäng karrékotletter och färdig bea.Nu äter jag detta ganska ofta så jag kan lika gärna ta fram en gammal bild ur arkivet… 🙂

15 0414-TommyTappar -20150414-00005IMG_2007

Intagen blev efter ett paket Cantadou Vitlök och örter

Skärmavbild 2016-01-24 kl. 21.34.28

/Tommy

 

 

 

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *