Kontakt

[contact-form-7 404 "Not Found"]

5 Responses to Kontakt

 1. Rikard Olsson says:

  Hej Tommy,

  Jag har varit inne på denna sida då och då genom åren, och nu idag för första gången på nåt år eller två (efter att Dr Sten Ekberg på Youtube ånyo fått upp mina ögon om att kolhydrater är roten till allt ont ;-). Och ser till min stora glädje att du oförtrutet tuffar på med dina rapporter om vad du äter samt bilder och näringsinnehålldeklaration.

  Kul! Kör hårt – du är en sann inspiration för många! 🙂

  Vh, Rikard

 2. Moventia says:

  Hej Tommy!
  Läser alltid din krönika när LCHF-tidningen kommer. Idag var det om svårigheterna att få tag i ”udda” köttbitar. Minns från min barndom att det serverades tunga, soppa på oxsvans och mycket annat. Senare när barnen var små fanns det fortfarande charkaffärer där man kunde prata med en duktig yrkesman. Allt är försvunnet nu. Finns bara köttfärs och grytbitar så långt ögat räcker. Utom för mig som bor i Skärholmen utanför Stockholm där det kryllar av olika matbutiker. Många drivs av invandrare. Där finns all sorts kött. Till och med komage! Förstår att du bor i Norrköping. Kanske finns där invandrarkvarter där du kan hitta något annat än det trista standardutbytet i svenska affärer.

 3. Connor Mcfadden says:

  Hejsan,
  Jag såg din sajt ang viktnegdång och ville bara tipsa om
  http://www.drygstefan.se

  Perfekt för viktnegång med gratis recept och massa
  bra tips för att gå ner i vikt.
  mvh Markus

 4. Alexandra says:

  Hej, jag kommer från dejtingsida bloggför Ett halvt år sedan, började jag skriva om dejtingsajter. Nu vill jag ta en bättre position på Google sökning och jag upptäckte om de mest populära bloggarna i Sverige. En av dessa bloggar var din och jag läste ditt innehåll. Jag kan bara säga att du gjorde ett utmärkt jobb. Många intressanta saker jag hittade där och jag gillar det verkligen. Fortsätt bara skriva som nu. 🙂
  Nu vill jag fråga dig är det möjligt att få samarbetet mellan dig och mig? Jag trodde att du skulle sätta någonstans på din blogg min webbadress (ankartext, rekommendation, …). För detta kommer jag att lägga till din blogg i ett av mina inlägg. Jag behöver bara ett eller två ord i texten. Detta kommer att hjälpa dig i framtiden eftersom min blogg utvecklas mycket snabbt och om några månader är min länk värd för dig.
  Jag väntar på ditt svar och jag hoppas att vi kommer att samarbeta i framtiden.
  Vänliga hälsningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *