Övrigt

Här kommer finnas lite blandade recept..

 

 

5 Responses to Övrigt

 1. U S says:

  Hej, Tommy,
  Oj vad roligt att läsa om dig. mycket bra gjort. Hoppas nu att du kan hjälpa mig lite här. Jag har Hållit på med lchf i 3 veckor men syns inte på vågen än. Äter jag fel?
  Noterar här vad jag äter på en dag.
  3 st kokta ägg o 1 msk majonnäs till frukost.
  120-150 gr. Kött el. Fisk. Västkustsallad ca: 0,5 dl. Stekta champinjoner. Lunch.
  2 st kokta Sibylla korvar med västkustsallad. 3 st paranötter. Middag.
  Brie ost 50 gr. Som mellanmål.
  Några vänner säger att jag kanske äter för lite. Har du lust att skriva något förslag på hur mycket av varje man skall äta.
  T.ex. Kött fisk gram ? Korvar ? Västkustsallad ? Hur många ägg på en dag ?
  Jag har nu förstått när jag läser dina intag lite mer men hur många kalorier ungefär på en dag inrökande låg jag på 1200 har ökat till 1400 – 1500 kalorier per dag .
  Smör på en dag? Majonnäs ?

  TACK FÖR HJÄLPEN om du vill ta dig tid till detta.

  // Ulla S

  • Tommy says:

   Blir du mätt så äter du lagom är du hungrig så äter du för lite…

   På det jag ser att du äter så tycker jag det ser ut som att du kanske äter för lite fett. Så skulle du öka på något så är det där.

   Energibehovet är ju ganska styrt av hur stor man är och hur mycket man rör på sig på dagarna. Så som sagt, om du inte upplever att du är hungrig utan ”fungerar” som du ska så får du i dig den energi du behöver. Om du upplever att du är trött och orkeslös (även om du kanske inte är ”hungrig” så kanske du ska öka lite på intagen.

   /Tommy

   • U S says:

    Hej,
    Tack för svaret, jag har nu i 2 dagar testat under 5 gr kolhydrater och hoppas att det ska synas på vågen. Jag har ökat lite på matintaget o fettet. Jag har mitt jobb hemma i källaren så därför rör jag inte på mig så mycket. Mitt korsband iknät har gått av men nu börjar det stabilisera sig. samt jag har onda fötter då jag har o är väldigt plattfotad sedan jag var liten.

    // ulla

    • Tommy says:

     Hoppas det funkar för dig men det kan ta ett tag innan det syns på vågen. Jag vet att en del till och med ökar en aning till en början så låt dig inte avskräckas av det utan kör på ett tag till så ska det gå åt rätt håll.

     Lycka till!

     /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *