Motion

Men allt handlar väl inte om maten?

Nej, men väldigt mycket. Mina första 40kg tappade jag utan speciellt många extra steg. Hade börjat motionscykla 15 varje morgon när jag tappat ca 30. Annars inget alls.

För att ändå komma igång och röra på mig lite hittade jag på en “quest”. Alla (eller i alla fall de flesta) som spelar mycket datorspel tycker om att utforska “banorna” man spelar på. Ofta så registreras var man varit på en karta och så kan man med hjälp av den utforska nya delar av spelvärlden. Jag fick en idé att göra samma sak fast i verkligheten. Dvs utforska hela världen… Nu är ju världen ganska stor så jag bestämde mig för att börja med Norrköping. Jag använder en applikation till iPhonen för att logga mina “sträckor”. Sedan importerar jag dem till Google Earth och då kan bilderna se ut så här:

Jag har i princip fyllt alla gator i centrala Norrköping och nu har jag 40-50 minuters promenad till gator jag inte varit på så det börjar ta emot… Jag har börjat beta av Eneby och Smedby. Sen blir det Skarphagen och Klockaretorpet tänkte jag…

Tänkte också visa en specialbild där jag har med en annan “idiotgrej” jag bestämde mig för när vi hade stegtävling på jobbet. Jag tog en promenad hem till mina föräldrar i Finspång (eftersom jag gick en liten omväg blev promenaden nästan 4 mil:

5 Responses to Motion

 1. Joakim says:

  Vilken promenad!! Ser ut att ha gått ända upp till Igelfors. Måste ha tagit lite tid antar jag, tillbaka igen samma dag eller?

  • Tommy says:

   Japp, gick över Lämmetorp och sen över till Yxviken och vidare ner över Lotorp.
   Jag var ute ungefär 10-timmar. Men då stannade jag och fikade några gånger och gick inte jätteraskt.
   Hem fick jag skjuts… 🙂

   /Tommy

 2. Peter says:

  Hallå!
  Vad är det för app du använder för att regga dina sträckor? Tyckte det var en kul ideé 🙂
  //
  Peter

  • Tommy says:

   Jag använder MotionX-GPS för att spara ”sträckor” sen skickar jag dessa till Google Earth.Total består bilden ovan av ca 100 ”sträckor”.

   /Tommy

 3. Marcus says:

  Grymt imponerad över dina framgångar! Nu skall jag börja köra en egen quest, tack för tipset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *